מתכון לחם חלב בצורת לחמניות

 

לחמניות חלב בתבניות אינגליש קייק קטנות

הכנה פשוטה וריח שישגע אתכם, כשהן יצאו מהתנור רוב הסיכויים שיחוסלו באותו רגע

אני תמיד מכינה כמות כפולה, תמיד אפשר להקפיא אם נשאר

 

מצרכים לבצק:

1 וחצי כוסות חלב חמים

חצי כוס חלב מרוכז

כף וחצי שמרים טריים

3 כפות סוכר

1 ביצה בטמפרטורת החדר

5 כוסות קמח לחם

1 כפית מלח

4 כפות חמאה מומסת

 

בקערה ערבבו את השמרים עם החלב, ביצה והסוכר והניחו בצד ל 10 דקות

לשים את תערובת השמרים בקערת מיקסר

להוסיף 4 כוסות קמח ומלח וללוש היטב על מהירות נמוכה

להוסיף את החמאה וכוס קמח ולהמשיך ללוש על מהירות נמוכה כ 10 דקות

לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ולהניח בצד כשעה להתפחה

לאחר שהבצק תפח מורידים את האוויר ומחלקים אותו ל 8 חלקים שווים

מגלגלים כל חלק למעיין צורת נקניקייה עבה באורך התבנית שלנו

מניחים נניר אפיה בתבנית – בגודל שיתאים לתבנית הקטנה – לגזור עודפים

שמים את נקניקיית הבצק שלנו בתוך התבנית

1 לכל תבנית קטנה ומאורכת

מחממים תנור ל 180 מעלות

מניחים להתפחה נוספת של כ 30 דקות

בסיום מורחים חלבון ביצה למעלה ועושים 2 חתכים קטנים עם סכין בחלק העליון

אופים בתנור החם כ 20 דקות, עד שהלחמים מקבלים צבע זהוב יפה

מוציאים את התבניות בזהירות ומניחים אותם על רשת להתקררות

משחררים את הלחמים ואוכלים בהנאה

 

 

 

 

 

 

 

המלצה - אתר ההמלצות של ישראל

מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה ?

שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם

 

נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:

 

 

 

 

 

 

 

 



המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר