לאחר ביקור באוסטריה המרשימה היינו חייבים להביא לכם מתכון ממעדן מקומי - השניצל הוינאי
שניצל טעים במיוחד עם רבעי תפוח אדמה בתנור כתוספת - מה צריך יותר מזה?
לא יצא לכם לטעום? שווה לנסות לפחות פעם אחת, אולי תתאהבו במעדן המקומי
4 יחידות שניצל עגל טרי פרוסים דק
חצי כפית מלח
כפית חרדל חלק - לא חובה אם לא אוהבים חרדל - אבל בהחלט מומלץ
2 ביצים
קערית עם קמח
קערית עם פירורי לחם עדינים
שמן לטיגון
* לימון חצוי להגשה
תפוחי אדמה קטנים - אפשר גם תפוחי אדמה רגילים אם אין קטנים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
אופן ההכנה - תפוחי אדמה:
מחממים תנור ל 300 מעלות
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו מעט
מוציאים מהמים ומצננים
חותכים לרבעים ומניחים בקערת ערבוב
מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל גרוס ומערבבים
מניחים על בתבנית על נייר אפיה
מעבירים את התנור לתוכנית גריל ושמים את התבנית
לאחר שתפוחי האדמה קיבלו צבע יפה מוציאים
אופן ההכנה - שניצל וינאי:
מוציאים את הבשר כחצי שעה לפני ההכנה מהמקרר (לאחר שהופשר - במקרה וקניתם קפוא) כדי שיגיע כמה שיותר לטמפרטורת החדר
מחממים שמן במחבת לטיגון
בקערית טורפים ביצים עם חרדל ומלח
טובלים את הבשר בקמח, לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
טיפ להגשה: ניתן ואף מומלץ לסחוט מעט לימון מעל השניצל בצלחת
מגישים ונהנים
בתיאבון
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה?
חייגו 0722-400-400
או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|