גולשים מגיבים

פורום זה נועד לפרסום בקשות להמלצות בתחומים שונים.

המלצות שונות ללא שאלה בנושא ניתן לפרסם באתר - היכנסו ל"רישום המלצה" באתר, שם ניתן לכתוב המלצה עם דירוגים

*** המלצות ניתן להוסיף על עסק קיים באתר וגם על עסק או נושא חופשי אשר אינו מופיע באתר

לחצו על הכותרת  כאשר מופיע סימן כזה - לחצו על הכותרת לקריאת ההודעה כולה

אין פתיחת הודעה כאשר מופיע סימן כזה - המגיב רשם את כל ההמלצה בכותרת ולכן אין לחיצה להמשך

* ניתן לפרסם בקשה להמלצה בכל תחום. לא ניתן לפרסם בפורום המלצות ללא מענה ישיר לשאלה. המלצות ותגובות אשר לא עומדים בתקן ימחקו ללא התראה

 


הודעה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  קניתי מעשנה על גז ואשמח לטיפים, המלצות או מתכוניםנדב 27/03/23
    תגובה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ממליצה על נתח סינטה במעשנה. אני קונה תערובת תיבול שנקראת "פיצוץ" שמה על הנתח עם מעט שמן זית ולמעשנה למשך שעתיים + מסיימת בגריל עליון לצריבה. יוצא ממש טובהילה 27/03/23
מעשנה על חום של כ 120-130
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אותו דבר לנתח הודו - שמה 3 שעות במעשנה ללא צורך בצריבה סופיתהילה 27/03/23
את העץ במעשנה אני שמה לשעה עד שעה וחצי ואחר כך ממשיכה ללא עצים כדי שלא יהיה טעם של עשן בלבד
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   שמתי לך פה קישור לאתר עם המון מתכונים אחייובל 27/03/23
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   גם יש מלא https://smokeit.co.il/שגיב 27/03/23
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מתכון לאסאדו במעשנתאלי 27/03/23
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   וזה הסטייק הכי טעות ביקום "סטייק סינטה"אלי 27/03/23
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   בריסקט חזה בקר במעשנהרומי 27/03/23
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לכל נתח יש זמנים אחרים וצריך לחפש מה הזמן המתאים לפני שמכינים. למשל חזה אווז אני שמה לשעתיים + צריכה בגריל בסוףאלינור 29/03/23


חברת חזני פרויקטים
גולן תוספי תזונה ומוצרי קוסמטיקה
WIMD שחזור מידע
המלצות טיולים בארץ
 מומחה לאוקולופלסטיקה ומנתח עיניים
גולן תוספי תזונה ומוצרי קוסמטיקה
MyWay חנות ספורט, טיולים וחיילים
פרופסור יהודה אדלר
מתכונים מומלצים
גנטלמן חיפה והקריות
בולדוג סטודיו לקעקועים ופירסינגים
המלצות טיולים בחו"ל