פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום ותימין טבעוני ללא גלוטן

פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום ותימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 8 פלפלים אדומים גדולים(2 ק״ג) לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את הקליפות,
לחתוך לרצועות דקות חצי ס״מ על 2 ס״מ אורך להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף רבע כוס שמן קנולה 4 כפות שמן זית רבע כוס חומץ לערבב,
להוסיף 3 כפות עלי תימין טרי 2 כפות שום כתוש מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
לערבב לציפוי מלא להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(יצאו 500 גרם פלפלים לאחר האפייה והניקוי ללא התחמיץ)
(טיפים לסלט באדיבות אפרת הנדלסמן)

פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום ותימין

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול