מתכון כתף בקר בתנור

מתכון כתף בקר בתנורמחממים מחבת כבדה על אש גבוהה עם שמן וצורבים את הבשר מכל צדדיו - צריבה מהירה

מניחים בצד לכ10 דקות להתקרר

לאחר מכן חורצים חורים בבשר בזהירות עם סכין חדה מאוד ושמים בתוכם שיני שום חתוכים לחצי

מורחים את הנתח בקר בשמן זית איכותי ומפזרים על השמן תערובת תבלינים שמורכבת מ:
שום מיובש, פטרוזיליה מיובשת, תבלין קייג'ון, מלח ים ופלפל גרוס

עוטפים את הנתח בשני דפים של נייר אפיה - אחד מלמטה ואחד מלמעלה
ואז עוטפים בנייר כסף את הכול - חשוב שהפתח בנייר כסף הראשון יהיה למעלה - שלא יברחו נוזלים ואז סוגרים בעוד חתיכה מלמעלה

שמים כ 4 שעות בתנור בחום של 140 מעלות

נותנים לבשר להתקרר על רשת שיוריד את הנוזלים ופורסים דק דק

מגישים בבאגט או בלחמניות באן

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ