פריקה עם בצל מטוגן וקוביות ציפס בטטה טבעוני

פריקה עם בצל מטוגן וקוביות ציפס בטטה טבעוני,
לשטוף כוס וחצי פריקה(הלכלוך צף במים),
להשרות לשעתיים במים לשטוף שנית,
לבשל עם 2 וחצי כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה עד ספיגת כל המים,
לקחת בטטה בינונית לקלף לחתוך לקוביות של 1 ס״מ לטגן לציפס להניח על נייר סופג,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את הפריקה לערבב על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את ציפס הבטטה לערבב ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ