גבינת גיבנה משודרגת מתוקה לכנאפה ומאפים ים תכוניים

גבינת גיבנה משודרגת מתוקה לכנאפה ומאפים ים תכוניים,
לקחת 4 קופסאות חד פעמיות של סלטים בנפח רבע ק״ג,
בזוגות קופסה מכול זוג לחורר עם חפץ דק ממתכת (כמו שיפוד)שחומם על הגז,
להכין 2 קופסאות סלטים ריקות בנפח חצי ק״ג,
להכין בסיר מי סוכר:
לבשל בסיר עד ביעבוע כוס ורבע סוכר דמררה כוס מים כפית תמצית ווניל לימון חתוך לחצי,
לבשל על אש קטנה רבע שעה לסנן לקרר.
להכניס לסיר גדול 3 ליטר חלב 3%(עדיף משקיות),
לחמם ל 85 מעלות להוריד מהאש,
להוסיף 90 ג״ר חומץ לערבב קלות,
להמתין 10 דקות הגבינה מתגבנת,
להניח חיתול על מסננת על סיר,
לאסוף את חתיכות הגבינה עם מסננת קטנה ולהעביר לחיתול,
לתת כשעה לרדת לנוזלים,(הנוזל שנשאר מהבישול נזרק)
למלא בכל קופסת סלטים מחוררת עד הסוף,להניח על נייר סופג להדק מעל עם הקופסה הנוספת ליציאת עודפי הנוזלים,
להעביר את גושי הגבינה לקופסאות הגדולות למלא את מים הסוכר,
להכניס למקרר ומוכן לשימוש ובתאבון.
(לפני השימוש לסנן מי הסוכר)
(מ 3 ליטר חלב יוצאות 2 קופסאות של 250 ג״ר ביחד 500 ג״ר כמובן אפשר להקטין כמויות ביחס שווה)
(מתאים לכנאפה ולכל המאפים במילוי גבינה)
(בדרך כלל הגבינה מלוחה ואו ללא טעם כאן היא במתיקות עדינה)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר