עגבניות תמר כבושות בניחוח בזיליקום אדום

עגבניות תמר כבושות בניחוח בזיליקום אדום,
לקחת 1 ק״נ וחצי עגבניות תמר קשות להוריד כמה מֿ״מ מהראש לחתוך לאורך לחצי,
לעקר צנצנת 3 ליטר,
להניח בתחתית הצנצנת 3 שיני שום בפרוסות ו2 עלי דפנה,
לסדר מעל את חצאי העגבניות בעמידה עם הצד החתוך כלפי חוץ הצנצנת ולמלא חצאי עגבניות במרכז,
להניח מעל ענף עלי בזילקום אדום ו 2פרוסות בצל סגול,
לסדר שכבה שנייה של חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי חוץ,
לסדר שכבה שלישית של חצאי עגבניות בשכיבה עם הצד החתוך כלפי חוץ,
להניח מעל ענף בזילקום אדום 3 שיני שום בפרוסות 3 עלי דפנה 2 פרוסות בצל סגול,
להוסיף 3/4 כוס חומץ כף סוכר כף מלח הימלייה,
להוסיף מעל מים רותחים על מעל העגבניות לסגור ולערבב בהפיחת הצנצנת לקרר על השיש להכניס למקרר לפחות שעתיים ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
תכשיטים נגד עין הרע
אלפנט פיננסים
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה