שקשוקה ברוטב פלפלים פיקנטי בלחמנייה

שקשוקה ברוטב פלפלים פיקנטי בלחמנייה,
להכין רוטב פלפלים:לחתוך 5 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון דק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 5 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית שטוחה מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה.
לקחת לחמניות המבורגר לחתוך את הראש(הרבע העליון)לרוקן את הפנים,
למרוח מעט שמן זית בפנים ובחוץ וגם על המכסה,
להכניס לתנור חם על 160 מעלות לאפות 5 דקות,
להכניס פנימה רוטב פלפלים 3/4 גובה,
לשבור פנימה ביצה,
להכניס לתנור חם על 160 מעלות לאפות עד המוכנות הרצוייה(ביצה קשה ואו רכה)ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ