מרק שורשים לראש השנה עם ציר התיבולית ראס אל השף הפשוט בתוספת קנידלך משודרגים

מרק שורשים עם ציר התיבולית ראס אל השף הפשוט בתוספת קנידלך משודרגים,
להכין 2 וחצי ליטר ציר מהתיבולית ראס אל השף הפשוט(מתכון אצלי בבלוג),
לחתוך 2 קולרבי לקוביות של 1 ס״מ
לחתוך 2 תפו״א לקוביות מזוגזגות של 1 ס״מ,
לחתוך 2 גזרים לחצאי טבעות בעובי 2 מ״מ,
לחתוך שורש פיטרוזיליה לטבעות של 3 מ״מ
לחתוך 2 בטטות בינוניות לקוביות מזוגזגות של 2 ס״מ,
לטגן 2 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף את הקולרבי תפו״א גזר ושורש הפטרוזיליה וכפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף את הציר להרתיח לבשל 30 דקות על אש בינונית עד חצי ריכוך הירקות,
להוסיף את הבטטה לבשל עד ריכוך הבטטות,
להכין קניידלך(מתכון אצלי בבלוג) בסיר נפרד להוסיף לכל צלחת ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ