גלילים בתנור מהשאריות של אתמול מהקולקנון פירה אירי(פירה תפוחי אדמה עם כרוב)של אתמול טבעוני ללא גלוטן

גלילים בתנור מהשאריות של אתמול מהקולקנון פירה אירי(פירה תפוחי אדמה עם כרוב) טבעוני ללא גלוטן,
להכין קולקנון:לבשל 1 ק״ג עד רכות לסנן ליבש להכין פירה דקדק,
לקרמל כרישה גדולה בטבעות דקות(החלק הלבן),
לחלוט במים רותחים במשך 15 דקות 300 ג״ר כרוב לבן(אפשר כרוב קייל במקום) בקוביות בינוניות לסנן,
להעביר למעבד מזון את הכרוב והכרישה להוסיף חצי חבילת בצל ירוק רק החלק הירוק 3 כפות שמן זית לטחון דק,
להוסיף לפירה את התערובת חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה.
נשאר פירה!! ליצור גלילים בקוטר 2 ס״מ באורך 5 ס״מ,
לרסס במעט שמן נייר אפייה בתבנית אפייה,
להניח את הגלילים לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ