טיפים כיצד למצוא עורך דין טוב לדיני עבודה?

מתבלטים איך למצוא עורך דין טוב לדיני עבודה? רגע לפני שאתם בוחרים את האדם שיוביל את התביעה שלכם כנגד המעסיק הקודם, עליכם לבדוק היטב על כל עורך דין, ככל שתקבלו יותר מידע על עורך הדין ומאפייניו ככה תעלו את הסיכויים לנצח בתביעה על הזכויות המגיעות לכם בחוק.
איך יודעים שעורך הדין הוא טוב? ואיך מוצאים עורכי דין טובים לדיני עבודה?

מה הופך עורך דין לדיני עבודה למוצלח?

טרם איתור עורך דין מומלץ לדיני עבודה, חשוב להבין מה הופך עורכי דין לטובים בתחום.
בחיפוש אחר עורך הדין הרלוונטי, הכינו רשימה עם מספר עורכי הדין המועדפים עליכם בהתאם לנקודות החשובות המצביעות על כך שעורך הדין מתאים למשימה:

  • ניסיון ומומחיות: בדקו כמה זמן עורך הדין מומחה לתחום דיני העבודה, ככל שהעורך דין וותיק יותר, כך יעלה הסיכוי לשליטה טובה בדיני העבודה ואסטרטגיה משפטית מוצלחת.

  • הצלחה בתיקים קודמים: כתבו את שם עורך הדין בגוגל או בחיפוש באתרי פסקי דין, בדקו את מדד ההצלחה של עורך הדין בתביעות דיני עבודה.
    פעמים רבות ניתן לגלות שעורך הדין נוטה להגיע לפשרות מהירות, להשיג תוצאות נמוכות משמעותית מעבר לסכום התביעה או שהלקוחות שלו מפסידים.

  • ביקורות מלקוחות קודמים: באתרי הביקורות השונים כדוגמת גוגל ביזנס וברשתות החברתיות, ניתן לגלות מידע רב אודות לקוחות קודמים של עורך הדין.

    אם מרבית הביקורות טובות זה סימן טוב לעורך דין מומלץ לדיני עבודה.
  • שכר טרחה: עורכי דין בתחומים שונים גובים שכר טרחה בהתאם לניסיון ומדד ההצלחה שלהם, בדיני עבודה סכומי התביעה אינם גבוהים לרוב ועורך הדין עתידים לגבות כמה אלפי שקלים ו – 10%-20% מהסכום שייפסק בתיק שלכם (בהתאם לגובה הסכום אותו אתם תובעים).

  • פגישה ראשונה: במידה ובחרתם את עורך הדין לייצוג או שאתם מתלבטים, מומלץ להיפגש לפגישת ייעוץ ראשונה.
    בפגישת הייעוץ על עורכי הדין להיות קשובים ונינוחים, עליכם להרגיש בנוח עם האדם שייבחר לייצג אתכם.
    אם הגעתם למשרד עורכי דין, בדקו האם עורך הדין שניפגש אתכם לייעוץ בנושא תביעה לדיני עבודה הוא העורך דין שעתיד לייצג אתכם בתביעה.


איך מוצאים עורך דין מומלץ לדיני עבודה?

אחרי שעברתם על כל הנקודות שהופכות את עורך הדין לטוב ומומלץ עבורכם, עליכם לקבל את כל המידע המלא שיאפשר לכם לבחון זאת.
בעידן הדיגיטלי, הדבר הראשון הוא לחפש בגוגל שמות עורכי דין לדיני עבודה, בחרו מספר עורכי דין או משרד עורכי דין והתחילו לחפש מידע בנפרד על כל עורך דין.
כאמור, ביקורות מלקוחות קודמים הם קריטיים, בדקו ביקורות בגוגל, חפשו ביקורות באתרי הביקורות ואף חפשו את שם עורך הדין בפייסבוק למציאת פוסטים שונים במידת האפשר.
מלבד הביקורות, בחיפוש שם עורך הדין בגוגל, חפשו כל מידע אפשרי על עורך הדין: פסקי דין, כתבות מאתרי החדשות, סרטונים וכל אזכור על עורך הדין שיכול לסייע לכם לגבש תמונה טובה טרם פגישת הייעוץ הראשונה.
לבסוף, היעזרו בהמלצות על עורך דין טוב לדיני עבודה, משפחה וחברים יכולים להיות גורמים ממליצים טובים, בנוסף גם קבוצות בפייסבוק יכולות להיות אפשרויות מעולה לקבל המלצות מאנשים ברשת.

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ