קרפלך בסיגנון שניצל במילוי תפו"א עם ציפוי משודרג בתנור

קרפלך בסגנון שניצל במילוי תפו“א עם ציפוי משודרג בתנור,

להפשיר חצי הפשרה קרפלך במילוי תפו“א(אפשר כל מילוי),

להכין בשתי קערות אחת פירורי (2 וחצי כוסות)לחם מתובלים באבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)מעט שומשום קלוי מעט פלפל שחור גרוס ומעט שבבי בצל יבש גרוסים,

בשנייה 2 ביצים מקושקשות,

לטבול בביצה ואחר בפירורי הלחם,

להניח על נייר אפייה משומן בתרסיס שמן בתבנית אפייה,

לרסס מעל מעט שמן,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

(שיטה שונה טעימה ומעניינת)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
פרסום עסקים איכותי בגוגל ובאתר המלצה