עוגות ברשת: המגוון האין-סופי

עוגה טובה יכולה להסב כמות אושר שלא תיאמן. אנחנו לא מכירים אדם, או ילד, שמסוגל להגיד לא כאשר עומדת אל מול עיניו פרוסת עוגה עסיסית וטעימה. לאחרונה החלו לצוץ ברחבי הארץ מקומות המציעים מכירה של עוגות ברשת האינטרנט ונדמה כי מגוון האפשרויות הוא בלתי נגמר. יצאנו לבדוק איך ומתי כבש אותנו טרנד העוגות ברשת.

 קרדיט: איתנ'ס עוגות

כשהתבקשנו לכתוב על טרנד העוגות ברשת התלהבנו, אחרי הכול לא בכל יום מקבלים הזדמנות לטעום המון עוגות טעימות ועוד לקרוא לזה עבודה. אבל בעוד אנחנו מגיעים מהצד שטועם, הבנו שכדי להכין את המאמר הזה כמו שצריך אנחנו חייבים לשמוע גם את הצד השני, הצד שלא מפסיק לחדש ולגוון את מגוון העוגות הזמינות לנו. אחרי מעט מאוד חיפושים מצאנו את קונדיטורית איתנ'ס שמיצבה עצמה בחוד החדשנות של תחום העוגות באינטרנט.

הסיבה שבחרנו בקונדיטורית איתנ'ס להיות היועצים שלנו במאמר זה היא כיוון שבמשך שנים הם מציעים מגוון של עוגות ומאפים ברמה הגבוהה ביותר. אך בשנה האחרונה הם הצליחו לחולל מיני מהפכה במשלוח עוגות על ידי כך שהם שולחים את העוגות המופלאות שלהן כשהן קפואות (פרטים נוספים על איתנ'ס עוגות)

החלום כבר כאן: מגוון עוגות להזמנה בקלות ובנוחות

"פעם עוגה נחשבה בארץ כמאכל פשוט ולא היו הרבה מקומות שהציעו עוגות איכותיות או מעניינות. אבל הציבור הישראלי תמיד מחפש ריגושים, בעיקר כשמדובר על המתוקים שלו, ומהרגע שמגוון העוגות החל לעלות כך גם הביקוש נעשה גבוה מאי פעם." מספרת לנו קונדיטורית איתנס "הילדים היום לא זוכרים את זה, אבל פעם העוגה היחידה שהכרנו הייתה עוגת שיש או עוגת שוקולד. אבל אם תסתכל על ההיצע שיש היום תיווכח שתחום העוגות מציע המון הפתעות ושילובים שאפילו לא חשבת עליהם".

"כקונדיטורית אני מתרגשת מאוד מהמצאת מתכונים חדשים, אבל מה שמרגש עוד יותר זה לקבל את הפידבקים של הלקוחות ולראות פתאום אנשים מבוגרים שיש להם ניצוץ בעין כמו אחרון הילדים השובבים. האינטראקציה הזו היא זו שמעודדת אותנו להמשיך ולגוון את העוגות המוצעות ברשת, רק לאחרונה עשינו עלייה למאפה הלאומי של פורטוגל – הפסטל דה נאטה, ותוך רגע כבר היינו סולד אאוט. זה מדגיש לנו את הרצון של הציבור הישראלי לרענן ולטעום דברים אחרים".

"לפני שאנחנו משיקים עוגה חדשה אנחנו עושים המון בדיקות וניסויים, יש רגעים שהמפעל שלנו נראה כמו מעבדה ולא כמו מאפייה. הקמנו בלב אזור התעשייה של יבנה את מפעל הקינוחים והעוגות המתקדם והמשוכלל ביותר בישראל, אבל עם יד על הלב אנחנו יכולים להגיד שגם המפעל המשוכלל ביותר לא יעזור להמציא עוגות חדשות אם אין סביבך צוות מסור ומלא דמיון. העוגות שלנו מיוצרות תחת השגחה קפדנית על איכות ותוך כדי הענקת אהבה ענקית לכל שלב, מבחינתנו רק ככה אפשר לייצר עוגות שאנשים באמת אוהבים" מספר איתן בן אפרים מנכ"ל איתנס.

האם עוגות ברשת שורדות את המשלוח?

בהתחלה היינו מאוד סקפטיים לגבי הקונספט של משלוח עוגות, אבל ההזמנה שהגיעה אלינו מאיתנ'ס הוכיחה לנו אחרת. מה שמייחד את משלוח העוגות של איתנ'ס היא העובדה שהעוגות שלנו מגיעות קפואות – "מרגע שעוגה מוכנה היא מתחילה להתקלקל, המגע עם החמצן מייבש אותה ומוציא החוצה את הטעמים והאיכויות של העוגה. אבל ברגע שהעוגה קפואה היא למעשה נשמרת במצב המדויק שבו היא הוקפאה, את העוגות שלנו אנחנו מייצרים בשיטה מיוחדת ששומרת עליהן שיגיעו אליכם איכותיות וטעימות".

מכיוון שהעוגה שקיבלנו מאיתנ'ס מגיעה קפואה, צריך להמתין טיפה, ויחד עם זאת חלק מאיתנו לא עמדו בפיתוי וניגשו למשימת האכילה בעוד העוגה קפואה והם טוענים שמדובר על אחת ההחלטות הטובות שהם עשו בחייהם.

ספרו לנו על העוגות הטעימות שהזמנתם הביתה ועד שתזמינו לרשותכם מגוון מתכונים מומלצים מחכים לכם במדור שלנו, מתכונים שהגיעו ממכם וזאת כמובן רק אם נשאר לכם עוד כוח להכין, לבשל ולאפות בבית אחרי כל הפיתויים שקיימים היום עם מגוון משלוחי האוכל הביתה.

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ