קסטות קפה ואגוזי פקאן מושלמות

קסטות קפה ואגוזי פקאן מושלמות,

לקחת 2 שמנת מתוקה וכוס חלב מרוכז להכניס לפריזר ל10 דקות(עוזר בהקצפה),

לצפות תבנית 22 על 16 גובה 4 בנייר אפייה,

לסדר 9 בסקוויטים פתיבר בטעם שוקו בתחתית (הפוכים עם הדוגמא לכיוון הנייר),

להקציף דקה וחצי את שתי השמנת,

להוסיף תמצית נס קפה(להמיס כפית וחצי נס קפה ב 3 כפות מים רותחים לקרר)כוס חלב מרוכז 3 כפות פודינג וניל,

להקציף 4 דקות,

להוסיף 75 ג״ר פראן סיני מסוכרר גרוס בינוני לקפל לתוך הקצפת,

להניח בתבנית על שכבת הבסקוויטים שלא יזוזו לישר,

להניח מעל 9 ביסקוויטים עם הדוגמא למעלה(מול הבסקוויטים מהתחתית),

להכניס לפריזר להתקשות ל24 שעות,

לחלץ מהתבנית לחתוך ל9 מלבנים,

לארוז עם נייר אפייה למקפיא ובתאבון.

(שחיתות של קסטות)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול