מאפינס כרובית עם בצל מקורמל בניחוח התיבולית ראס אל השף הפשוט

מאפינס כרובית עם בצל מקורמל בניחוח התיבולית ראס אל השף הפשוט,

לקחת כרובית בינונית(1 ק״ג ורבע),לפרק לפרחים,

לבשל עד רכות עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לסנן לקרר,

לסחוט מעודפי נוזלים,

לקצוץ דקדק להכניס לקערת ערבוב,

להוסיף כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה דקדק 2 בצלים מקורמלים כוס וחצי פירורי לחם מתובלים כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה חצי כפית סודה לשתייה 4 ביצים,

לערבב לתערובת אחידה,

לשמן בריסוס מנגאטים מ״ס 5 בתבנית תאים,למלא 3/4 גובה,

לפזר מעל גרעיני דלעת,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה והתיבשות בפנים(בדיקה עם קיסם כ 20 דקות)ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ