מלווח פרח ממולא בגיבנה עגבניות מיובשות ותימין לשבועות

מלווח פרח ממולא בגיבנה עגבניות מיובשות ותימין לשבועות,

להפשיר 2 מלווחים אחד לחתוך עם סכין פיצה ל8 משולשים עם השארת שוליים שלמים,

לערבב בקערה 150 ג״ר גבינת גיבנה מפוררת 2 כפות תימין טרי קצוץ דקדק ו25 ג״ר עגבניות מיובשות בשמן קצוצות דקדק ושליש כפית פלפל שור גרוס,

להניח על המלווח השלם את תערובת הגיבנה(להשאיר 2 ס״מ מסביב להדבקה),

להניח מעל את המלווח שחתוך עם המשולשים,

להדביק מסביב בלחיצה עם מזלג,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

(יוצא מעדן)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ