תפו"א (מדורה)מזן גורמה בסיר חרס(חימר) בתנור בניחוח רוזמרין ותימין עם תוספת איולי שיפקה וכרוב כבוש

תפו"א (מדורה)מזן גורמה בסיר חרס(חימר) בתנור בניחוח רוזמרין ותימין עם תוספת איולי שיפקה וכרוב כבוש,

להכין איולי שיפקה:להכניס למעבד מזון חצי קופסת שיפקה ללא הגבעולים(עם הגרעינים)ושליש כוס ממי הקופסה,לרסק למחית דקה,להעביר לקערת ערבוב,להוסיף 400 ג״ר מיונז לערבב לתערובת אחידה.
להכניס לסיר חרס(חימר) 14 מיני תפו"א מזן גורמה להניח מעל 2 ענפי רוזמרין גדולים וצרור ענפי תימין,

לכסות עם המכסה להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות שעתיים ובתאבון.

(מעדן בטעם של מדורה ללא הפיח והלכלוך),

להגשה לחתוך חריץ למלא באיולי שיפקה(זהירות חריף) וכרוב כבוש ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ