תבשיל בפויקה תפו״א ובצל סגול בתנור ליום העצמאות ול״ג בעומר טבעוני ללא גלוטן

תבשיל בפויקה תפו״א ובצל סגול בתנור ליום העצמאות ול״ג בעומר טבעוני ללא גלוטן,

להכניס לפויקה 2 ק״ג תפו״א בינוניים מקולפים,

להניח מעל 1 ק״ג בצלים סגולים קטנים מקולפים שלמים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה כף מלח הימלייה חצי כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)צרור קשור עם חוט של קליפות בצל מיובשות,

להוסיף מעל מים רותחים 1 ס״מ מעל הבצלים,

להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות שעתיים,

להוריד את החום ל100 מעלות לאפות 8 שעות ואו לילה ובתאבון.

(יוצא מעדן)(כמובן אפשר על מדורה)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה