ראשי ארטישוק לנישנוש עם רוטב אלף האיים(ואו כל רוטב)

ראשי ארטישוק לנישנוש עם רוטב אלף האיים(ואו כל רוטב),

לקנות ראשי ארטישוק טריים(קשים)וצעירים(שהפרח עדיין סגור),

לקחת כמה ראשי ארטישוק להוריד את הגבעול,

להוריד את שורת העלים הראשונה,

להכניס לסיר עם מים להוסיף 4 כפות מיץ לימון וכפית מלח הימלייה,

לבשל חצי שעה על אש קטנה מתחילת הרתיחה,

לסנן את המים,

לקחת רוטב אלף האיים בקערית קטנה,

לתלוש עלה עלה לטבול את הקצה ברוטב ולגרד עם השניים,

לאחר תלישת כל העלים לנקות עם כפית את האבקנים(השערות),

היגענו לפרס! לטבול את לב הארטישוק ברוטב ובתאבון.

(נתן לעשות רוטב קטשופ ומיונז,רוטב צילי מתוק,מיונז וחרדל,טחינה וכל רוטב שאוהבים)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר