קרמול כרישות למאפים תבשילים ומרקים להקפאה ולשימוש עתידי

קרמול כרישות למאפים תבשילים ומרקים להקפאה ולשימוש עתידי,

לקחת 5 כרישות גדולות(2 ק״ג)לנקות מחול שורשים ועלים לא יפים,

להוריד את הקצה הירוק,

לקצוץ הבעבד מזון ואו מנדולינה ואו סכין לטבעות בעובי 2 מ״מ,

להכניס לסוטז עם כוס שמן קר,

להניח על אש בינונית לקרמל עד קבלת צבע קרמל,

להעביר למסננת מעל כלי איסוף לירידת עודפי הנוזלים והשמן,

לאכסן בפריזר בקופסאות אטומות(עד שנה),

פיתרון טוב מתי שהכרישה זולה מתאים לפשטידות תבשילים מאפים ומרקים והמחבת והכריים מתלכלכים פעם אחת ובתאבון.

(לאחר הקרמול וירידת הנוזלים נשאר 1 ק״ג כרישה מקורמלת)

(הקרמול מתקיים מהסוכר הטבעי בתוך הכרישה)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר