הקפאת שאריות פירה לשימוש עתידי

הקפאת שאריות פירה לשימוש עתידי,

הכנתם פירה טעים נשאר יש פתרון!,

הפירה:לקרמל 750 ג״ר בצל לסנן,לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן ליבש על האש 4 דקות,להכין פירה דקדק בקערת ערבוב,להוסיף את הבצל כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית פלפל שחור גרוס,לערבב לתערובת אחידה.

לפני ההקפאה לקרר,

להכניס לשקיות אטומות(זיפר)להשטיח לעובי דק(של 1 וחצי ס״מ-לא תופס מקום),

להכניס להקפאה,

ההפשרה לילה במקרר! ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
תכשיטים נגד עין הרע
פרסום עסקים איכותי בגוגל ובאתר המלצה