כרוב(מלפוף)חרוט עם רוטב צילי מתוק עטוף בתנור טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 3 כרובים בצורת חרוט(כחצי ק״ג כל אחד),
להוריד עלה אחד ולחתוך ולישר את הגבעול,
לחתוך לאורך הכרוב חריץ עד כמעט עד הסוף(ששני החצאים ישארו מחוברים),
להכין בקערת ערבוב רוטב:4/3 כוס רוטב צילי מתוק רבע כוס שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
להכניס(בשכיבה)לכל כרוב 6 כפות מהרוטב,
לעטוף כל כרוב בנייר אפייה,
לעטוף בנוסף עם נייר כסף להדק,
להכניס בתבנית אפייה לתנור חם על 180 מעלות לאפות שעה וחצי ובתאבון.
חרוט-עם-רוטב-צילי-מתוק-עטוף-בתנור-טבעוני-ללא-גלוטן_1615893234.jpg)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>