פירורי תפוציפס(לחם)טבעי בניחוח מיזרחי טבעוני ללא גלוטן

פירורי תפוציפס(לחם)טבעי בניחוח מזרחי טבעוני ללא גלוטן,כשר לפסח

להכניס למעבד מזון 100 ג״ר תפוציפס בטעם טבעי,

לטחון בפולסים ליצירת פירורים קטנים(לא אבקה),

להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף 2 כפות שומשום קלוי(על מחבת יבשה)ורבע כפית כמון לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.

(מתאים בעיקר לשניצל חצילים וכל מה שמטגנים ואו אופים עם ציפוי יוצא מעדן)

(אפשר להגדיל כמויות באותו היחס)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ