חומוס (השרייה ובישול)לממרח תבשילים מרקים ומאפים להקפאה ושימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן

חומוס (השרייה ובישול)

מתאים לממרח, תבשילים, מרקים ומאפים להקפאה ושימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן,

להשרות 2 ק״ג גרגירי חומוס בשתי קערות גדולות עם כפית סודה לשתייה בכל אחת לפחות ל18 שעות לשטוף ולסנן,

להכניס לסיר ענק להוסיף 4 בצלים גדולים ואו 10 בצלים קטנים ו30 שיני שום ומים,

לבשל עד רכות(שגרגיר חומוס נמעך בקלות בין שתי אצבעות)לצנן(בזמן בישול החומוס נוצר קצף יש לכפות(עם כף) אותו אם רוצים כריים נקיים הקצף גולש),

להעביר ל10 קופסאות שבכל קופסה חצי ק״ג גרגירים בצל(או חלק מהבצל הגדול) 3 שיני שום ו 3 מצקות מנוזל הבישול,

להכניס להקפאה ובתאבון.

(לפני שימוש להפשיר ולהכין מה שרוצים ממרח(נטחן עם הבצל והשום)הוספה למרקים תבשילים ומאפים)(משני ק״ג חומוס יבש אחרי השרייה(התפחה)ובישול יוצאים 5 ק״ג גרגירים)

(כמובן אפשר להקטין כמויות)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר