פרחי כרובית חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח בטעם ביתי פיקנטי

פרחי כרובית חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח בטעם ביתי פיקנטי,
לקחת כרובית גדולה 1 וחצי ק״ג לפרק לפרחים קטנים לשטוף וליבש,

לעקר צנצנת בכוס מים רותחים לשפוך את המים,

לשים בתחתית הצנצנות41 חבילת שמיר שן שום סולו (שום של שן אחת)חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה'

למלא בפרחי הכרובית הכי צפוף שאפשר להניח מעל 41 חבילת שמיר שן שום סולו חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה,

להכין את מי הכבישה :2 כוסות חומץ 2 כפות מלח 3 כפות סוכר כף פלפל אנגלי שלם כפית צילי יבש גרוס 6 כוסות מים חמימים לערבב ולהמיס את המלח והסוכר,

למזוג לצנצנת,

להשלים עם מים חמימים עד למעלה לסגור,

להעמיד על עדן החלון לאור השמש לאחר 6 ימים מוכן ובתאבון.

(מתכון מבית סבתה לולה)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ