בורגר פלאפלמנגולד טבעוני ללא גלוטן

בורגר פלאפלמנגולד טבעוני ללא גלוטן,

לטגן בצל סגול בינוני חתוך דקדק,

להוסיף 75 ג״ר עלי מנגולד ללא הגבעול המרכזי קצוצים דקדק,

לאדות בבצל 5 דקות לקרר,

להכניס לקערת ערבוב להוסיף 150 ג״ר דייסת פלאפל מוכנה ו25 ג״ר קמח חומוס,

לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח 15 דקות,

להכין 2 בורגרים בקוטר 10 ס״מ,

לחמם מחבת נון סטיק עם 2 כפות שמן,

לטגן על אש בינונית משני הצדדים להפוך לפחות 6 פעמים לכל צד(טיגון של 2 דקות לכל צד 6 פעמים),

להגיש עם טחינה ירוקה ובתאבון.

(רוצים יותר בורגרים להכפיל כמויות)

(דייסת פלאפל אסלי ללא גלוטן,להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 3 בצלים גדולים (או 6 בצלים בגודל אגרוף)2 חבילות כוסברה 2 חבילות פטרוזיליה 4 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף לאחר הטחינה להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כפית וחצי סודה לשתייה 3 כוסות מים לערבב (אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת ובתאבון)(מ2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 6 ק"ג דייסה, לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.)(כמובן אפשר להקטין כמויות בהתאמה))

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול