תבשיל אורז, עוף ואפונה

תבשיל אורז, עוף ואפונהזמן הכנה - כ 10 דקות

זמן בישול - כ 35 דקות

מספיק לכ- 5 מנות

 

מצרכים:

400 ג' חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

1 בצל בינוני קצוץ

כוס וחצי אפונה משקית קפואה

2 כוסות אורז לבן (מושרה ומסונן היטב)

3 כוסות מים רותחים

 

תערובת תיבול לחזה עוף:

שליש כפית מלח

מעט כורכום

מעט פלפל שחור

כף וחצי קורנפלור (או קמח לבן)

*לערבב הכול יחד

 

תיבול נוסף:

חצי כפית כורכום

כפית גדושה מלח

כפית גדושה אבקת מרק

פלפל שחור לפי הטעם

*לערבב הכול יחד

 

אופן הכנה:

ראשית מתבלים את קוביות חזה העוף עם תערובת התיבול.

 

לאחר מכן יש לטגן את הבצל עד לשקיפות קלה בסיר עם 2 כפות שמן בסיר

*רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי נון סטיק

 

מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.

 

מוסיפים אורז לבן ואפונה

מתבלים בתערובת תיבול הנוספת (כורכום, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור)

מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים.

מביאים לרתיחה על אש גבוהה.

מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך 25 דקות.

 

 

מתכון תבשיל אורז, עוף ואפונה מאת אתר "מתכונים ב-10 דקות"

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

 

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה