שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם ציפס בטטה טבעוני ללא גלוטן

שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם ציפס בטטה טבעוני ללא גלוטן,

לקלף בטטה סגולה כ 300 ג״ר,

לחתוך לטבעות של 1 ס״מ,

וכל טבעת לקובית של 1 ס״מ,

לחמם שמן עמוק,

לטגן עד הזהבה,

להעביר לנייר סופג,

להעביר לקערה קופסת שעועית לבנה אפוייה ברוטב עגבניות,

להוסיף את ציפס הבטטה לערבב,

לחמם על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

(בטטה סגולה נחשבת ביפן למזון על)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ