ציפס אפרסמון טבעי טבעוני ללא גלוטן

ציפס אפרסמון טבעי טבעוני ללא גלוטן,

לקחת אפרסמון קשה לקלף,

לחתוך למקלונים של 1 על 1 ס״מ,

לחמם שמן עמוק,

לטגן עד הזהבה,

להעביר לנייר סופג,

להגיש עם אבקת סוכר ובתאבון.(יוצא מעדן)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ