חמאת צילי(רוטב)משודרגת,
לרכך 120 ג״ר חמאה להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 4 כפות רוטב צילי מתוק חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה,
להניח על נייר אפייה,
לגלגל לגליל בקוטר 3 ס״מ,
להכניס לפריזר לכמה שעות ובתאבון.
(מתאים לקרקרים כריכים תירס וירקות על האש ואו פלנצה ואו מחבת פסים)
משודרגת_1608890014.jpg)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>