לטקס(לביבות) תפוא ובצל מבית סבתא לולה משודרגים ללא גלוטן

לטקס(לביבות) תפו״א ובצל מבית סבתא לולה משודרגים ללא גלוטן,

להכין 3 כוסות פירה תפו״א לקרר להכניס לקערת ערבוב,

לגרד על פומפייה עבה 4 תפו״א גדולים אדומים(800 ג״ר)לסחוט מנוזלים להוסיף לקערה,

להוסיף כוס קמח חומוס 3 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)(אפשר במקום כף אבקת מרק בצל)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים חצי כפית סודה לשתייה,

לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח חצי שעה,

לחמם שמן חצי עמוק(1 ס״מ גובה) במחבת גדולה,

להכין לביבה בקוטר 4-5 ס״מ בעובי 1 ס״מ לטגן טיגון ניסיון לקרר לטעום לתקן טעמים אם צריך,

להכין לביבות לטגן עד הזהבה יפה משני הצדדים להניח על נייר סופג ובתאבון.

(מתכון משודרג שעובר במשפחה כמה דורות)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה