פירורי שיבולת שועל(לחם)מתובלים ללא גלוטן

פירורי שיבולת שועל(לחם)מתובלים ללא גלוטן,

לקחת 5 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן,להניח בשכבה אחידה על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה עדינה(כ 6 דקות) לקרר,

להכניס למעבד מזון ולטחון בפולסים לפירורים קטנים(לא אבקה),

להעביר לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות שומשום קלוי(על מחבת יבשה)חצי כפית פלפל שחור גרוס ורבע כפית כמון,לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>