עוגת ביסקוויטים בטעם שוקולד בלגי מריר בניחוח קפה ואייריש קרים,
להכין קצפת פודינג:להכניס לקערת המקסר כוס וחצי חלב 2 שמנת מתוקה 2 פודניג שוקולד מריר בלגי כפית תמצית ארייריש קרים לערבב לתערובת יציבה,
להכניס למקרר לשעה,
להכין בקערה נס קפה:כף נס קפה כוס מים רותחים לערבב ולקרר.
לקחת תבנית 24 על 18 גובה 4 ס״מ,
להניח שכבה של בסקוויטים פתי בר בטעם שוקו טבולים בנס קפה,
למרוח שכבה של חצי מהקרם,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60%,
להניח מעל שכבה נוספת של פתי בר טבול בקפה,
למרוח את שארית הקרם,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60%,
להכניס למקרר להתייצות לכמה שעות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>