שקיות קוקי מחוררות לכניסת רטבים בבישול

שקיות קוקי מחוררות לכניסת רטבים בבישול,שיש צורך לבשל למשל קטניות ודגנים מסוגים שונים בתבשיל(חמין),ואיננו רוצים שהמוצרים יתערבבו בינהם,לוקחים שקית קוקי,לקטניות גדולות(חומוס שעועית) מחוררים עם מחורר משרדי(מקפלים את תחתית השקית ל5 קיפולים של 2 ס״מ ומחוררים בשכבות),לדגנים(חיטה אורז כוסמת) מחוררים עם קיסם חורים קטנים,כך הרוטב והטעמים של התבשיל חודרים לשקיות,ובתאבון

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה