תפו"א כמו בדוכנים סטייל מדורה במילוי גבינות ובמילוי שעועית אדומה מקסיקנית

תפו״א כמו בדוכנים סטייל מדורה במילוי גבינות ובמילוי שעועית אדומה מקסיקנית,

להכין תפו״א ענקיים,

להכין שעועית אדומה מקסיקנית:לבשל 400 ג״ר שעועית אדומה קפואה עד רכות(אפשר להשרות 250ג״ר שעועית אדומה ל12 שעות ולבשל עד רכות)לטגן 3 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס חצי כפית טימין יבש כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה,לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג״ר)וכוס מים משטיפת הקופסה לערבב,לבשל על אש קטנה 20 דקות,להוסיף את השעועית האדומה המבושלת לבשל על אש קטנה 20 דקות.

לערבב בקערה 2 כפות חמאה מגורדת על פומפייה 3 כפות גבינה צהובה מגורדת 3 כפות גבינה בולגרית מעודנת 5% כף פרמזן מגורד 2 כפות טבעות זיתים(מספיק ל2 תפו״א),

לעטוף בנייר כסף תפו״א ענקיים,

לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה לפזר מעל שיכבה בעובי של 1 ס״מ של מלח גס(המלח משמש כתנור נוסף ניתן לשימוש חוזר),

להניח מעל את תפו״א,

להכניס לתנור חם על 240 מעלות לאפות שעתיים(לבדוק אם רך בפנים אם לא להמשיך לאפות הכל תלוי בגודל של תפו״א),

כשתפו״א רכים לחתוך חריץ בחלק העליון להזיז מעט את נייר הכסף,

למעוך עם מזלג את הפנים לפירה(להשאיר את הקליפה שלמה),

לערבב את המילוי לפזר מעל הגבינות מעט אורגנו ומעט פלפל שחור גרוס ומעל השעועית מעט מלח גס ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול