גחנומלווח ממולא בטנזייה פיקנטית בתנור

גחנומלווח ממולא בטנזייה פיקנטית בתנור,

להכין טנזייה:לטגן 3 בצלים גדולים,להוסיף 150 ג״ר אגוזי מלך שבורים גס כפית קינמון כפית כורכום כפית פלפל שחור גרוס 4 כפות סילן חצי כפית מלח הימלייה כפית שטוחה צילי יבש גרוס לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,להוסיף 175 ג״ר מישמש חתוך לרבעים 175 ג״ר שיזיפים מגולענים חצויים לשניים 175 ג״ר תאנים יבשות חצויות לארבע 175 ג״ר צימוקים לבנים לטגן 4 דקות,להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה חצי שעה לקרר.

לקחת סיר לגחנון(קוטר 20 גובה 12) לצפות מבפנים עם נייר אפייה,

להפשיר 7 מלווחים,

לפזר במרכז המלווח שכבה של טנזייה,

לקפל רבע מלווח מצד ימין וגם מצד שמאל,

לגלגל לגליל להניח בעמידה בתוך הסיר מסביב ואת האחרון באמצע לכסות עם המכסה,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לשעה וחצי להוריד את החום ל100 מעלות לאפות לילה שלם ובתאבון.(אפשר להניח מעל בתוך הסיר על נייר אפייה נוסף ביצים)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ