מלפפונים חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח הימלייה בטעם של פעם

מלפפונים חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח הימלייה בטעם של פעם,

לקנות 3 ק״ג מלפפונים קטנים טריים צרים וקשים לרחוץ,

למי הכבישה:לערבב בקערה כוס וחצי חומץ 7 וחצי כוסות מים חמימים(רותחים שהתקררו)2 כפות סוכר 4 כפות מלח הימלייה כפית שטוחה צילי יבש גרוס לערבב להמסת המלח והסוכר,

לעקר 2 צנצנות עם כוס מים רותחים ע״י מעבר המים בכל הצנצנת,

להניח בתחתית הצנצנות רבע חבילה שמיר 4 שיני שום 2 עלי דפנה למלא במלפפונים הכי דחוס שאפשר,

להניח מעל רבע חבילת שמיר 4 שיני שום 2 עלי דפנה,

למלא את נוזל הכבישה באופן שווה,

עם חסר נוזלים להוסיף מים חמימים,

לסגור את הצנצנות להניח בשמש הביתית 4 ימים ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה