סמבומלווח פרח ממולא גבינות, גמבה על האש, וזיתים

סמבומלווח פרח ממולא גבינות גמבה על האש בתחמיץ וזיתים,

להפשיר מלווחים בזוגות(כל זוג בסיס ומכסה),

בכל זוג מלווח הבסיס נשאר שלם ואת המכסה חותכים במרכז עם סכין פיצה 4 חיתוכים (יש להשאיר 2 ס״מ מסביב לא חתוכים להדבקה נוצרים 8 משולשים פנימיים),

להניח על הבסיס 50 ג״ר שבבי גבינה צהובה,

להניח מעל רצועות פלפל על האש בתחמיץ,

להניח מעל 50 ג״ר גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת,

לפזר מעל מעט אורגנו יבש,

לפזר מעל 3 כפות טבעות זיתים,

להניח מעל את המכסה(המלווח החתוך),

להדביק בעזרת לחיצה עם מזלג מסביב,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.(יוצא מעדן)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר