חומוספול(ירוק)טבעוני ללא גלוטן

חומוספול(ירוק)טבעוני ללא גלוטן,

לבשל עד רכות 400 ג״ר פול ירוק קפוא(בעונה רצוי טרי)לסנן,

לקלף בלחיצה עדינה עם האצבעות,

להכניס למעבד מזון(להשאיר כמה פולים שלמים לקישוט)להוסיף כוס פטרוזיליה ללא גבעולים 3 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית רבע כפית כמון רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטחון למשחה חלקה,

להעביר לקערת ערבוב להוסיף 3/4 כוס טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה(אפשר להוסיף כוס טחינה יהיה יותר סמיך)להגיש עם הפולים השלמים ומעט שמן זית ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>