תפוציפס בטטה טבעוני ללא גלוטן

תפוצ‘יפס בטטה טבעוני ללא גלוטן,

לקחת בטטה צרה וארוכה לקלף ולחתוך במעבד מזון לדסקיות(פרוסות)בעובי 2 מ״מ,

לחמם שמן עמוק ,

לטגן עד הזהבה יפה,

להעביר לנייר סופג להמליח ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>