שקשוקת חצילים חגיגית עשירה ופיקנטית

שקשוקת חצילים חגיגית עשירה ופיקנטית,

לטגן 2 חצילים בקוביות של 3 ס״מ להעביר לנייר סופג,

לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה שליש כפית צ‘ילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצ‘ילי)לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,

להוסיף 2 פלפלים אדומים ברצועות דקות באורך 2 ס״מ לאדות התערובת 6 דקות,

להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג״ר)וכוס מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 10 דקות,

להוסיף את קוביות החציל המטוגנות לבשל על אש קטנה 5 דקות,

להוסיף את הביצים(אני שמתי 6)לבשל על אש קטנה(עם מכסה)'

עד עשיית הביצים לפי מה שאוהבים.

 (שהחלמון רך ואו קשה)ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
תכשיטים נגד עין הרע
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר