שושני פלאפל בבצק עלים טבעוני

שושני פלאפל בבצק עלים טבעוני,

להכין תערובת פלאפל: להשרות 1 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן, לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים גדולים (או 4 בצלים קטנים)חבילת כוסברה חבילת פטרוזיליה 2 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף לאחר הטחינה להוסיף 2 כפיות כמון 3 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית סודה לשתייה 1 וחצי כוסות מים לערבב (אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים) להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת ובתאבון)(מ ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 3 ק"ג דייסה, לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.

להפשיר חבילת בצק עלים,

לפרוס 43 חבילה למשטח,

לפזר על הבצק 400 ג"ר דייסת פלאפל(להשאיר בחלק הארוך הרחוק מאיתנו 3 ס"מ רקים ללא הדייסה),

לגלגל לגליל שסוף הגלגול מתחת לגליל,

לחתוך לטבעות בעובי 2 ס"מ,

להניח כל טבעת בשכיבה על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט שמן,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול