שקשוקה אדומה(פלפלים)פיקנטית

שקשוקה אדומה(פלפלים)פיקנטית,

לטגן 3 בצלים עד הזהבה פלוס,

להוסיף 4 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לקוביות קטנות של חצי ס"מ,

לאדות בבצלים עד ריכוך על אש קטנה(כ15 דקות),

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם השקשוקה לילדים ללא הצילי)כפית מלח הימלייה,

לטגן בתערובת לפתיחת טעמים 4 דקות להוסיף כוס מים,

לבשל על אש קטנה 20 דקות,

להוסיף ביצים לבשל עד המידה הרצוייה

(שהחלמון רך ואו קשה)ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>