טחינה עם פול מצרי טבעוני ללא גלוטן

טחינה עם פול מצרי טבעוני ללא גלוטן,

להשרות250 ג"ר פול מצרי ל12 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה לסנן,

לבשל עם מים חדשים עד רכות לצנן,

לקלף ואו "לחלוב"את פנים הפולים לרסק דק,

להכין טחינה:לערבב בקערה כוס טחינה גולמית כוס מים קרים שום לימון מלח לפי הטעם למשחה חלקה,

להוסיף את משחת הפולים לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ