ממרח מפול מצרי עם שימרי בירה טבעוני ללא גלוטן

ממרח מפול מצרי עם שימרי בירה טבעוני ללא גלוטן,

להשרות 500 ג"ר פול מצרי עם כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,

לבשל עם מים חדשים עד רכות לצנן,

להכניס למעבד מזון עם כוס ורבע ממי הבישול לרסק דקדק,

להעביר למסננת על כלי,

לסנן בלחיצה בעזרת כף את הקליפות מהפנים (את שאריות הקליפות לזרוק),

להוסיף למשחת הפול כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 3 כפות שימרי בירה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון מלח הימלייה לפי הטעם לערבב למשחה לחקה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר