כריך פיצה שבלול בתנור

כריך פיצה שבלול בתנור,

לקחת לחם שחור (אחיד)לא פרוס להוריד את שתי הנשיקות והתחתית,

חותכים את הלחם לרוחב לא עד הסוף ופותחים למשטח רחב,

עוברים עם מערוך להשטיח מעט,

מורחים רוטב פיצה,

מפזרים על חצי משטח פרוסות דקות של גבינה בולגרית 5%,

בחצי השני מפזרים טבעות זיתים,

על טבעות הזיתים מניחים פרוסות גבינה צהובה,

מניחים הכל על רדיד כסף,

מגלגלים לרולדה,

עוטפים עם הרדיד כסף לצורת סוכרייה,

מכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות.

 מכניסים לתנור חם על 190 מעלות אופים 25 דקות מצננים מעט,

פותחים את רדיד הכסף פורסים לטבעות בעובי של 2 ס"מ ומתחילים בזלילה הגדולה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ