קשאלך מיט קפוסטה(כוסמת עם כרוב כבוש)פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

קשאלך מיט קפוסטה(כוסמת עם כרוב כבוש)פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,

להכין את הכרוב:לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת להוצאת רוב המלח,לקצוץ דקדק,להכניס לסוטז 5 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה כף זרעי קימל כתושים בעלי ומכתש,לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,להוסיף את הכרוב לאדות תוך כדאי ערבוב 8 דקות,

להכין כוסמת:לטגן בכף שמן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)2 דקות,להוסיף 3 כוסות מים להרתיח,להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,

להוסיף את הכרוב והבצלים לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
תכשיטים נגד עין הרע
פרסום עסקים איכותי בגוגל ובאתר המלצה
המלצות טיולים בחול
המתוקים של ענבל - מארזים ממותגים ומתוקים