שקשוקה עם צ'יפס קוביות תפו"א פיקנטי

שקשוקה עם ציפס קוביות תפו"א פיקנטי,

להכין קוביות צ'יפס: לקחת תפו"א לקלף לחתוך לקוביות של 1 ס"מ,לחמם שמן עמוק לטגן לצ'יפס זהוב,להעביר לנייר סופג,

לרוטב השקשוקה:להכניס למחבת עם מכסה כף פפריקה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)שליש כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית שטוחה סוכר מלח הימלייה לפי הטעם קופסת עגבניות מקולפות מרוסקות(400 ג"ר)כוס מים משטיפת הקופסה,

לבשל על אש קטנה 8 דקות,

להוסיף את קוביות הצ'יפס לבשל על אש קטנה 4 דקות,

להוסיף ביצים לכסות עם מכסה לבשל על אש קטנה עד המידה הרצוייה של הביצים(קשות ואו חלמון רך)ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה