כדורי פלאפל בומבה ממולאים בזיתים צנוברים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

כדורי פלאפל בומבה ממולאים בזיתים צנוברים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

לערבב בקערה 1 בצל מקורמל חצי כוס צנוברים קלויים חצי כוס זיתים קצוצים דקדק,

להכין תערובת פלאפל: פלאפל אסלי טבעוני ללא גלוטן משודרג,להשרות 1 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן, לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים סגולים גדולים (או 4 בצלים קטנים)חבילת כוסברה חבילת פטרוזיליה 2 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף לאחר הטחינה להוסיף 2 כפיות כמון 3 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית סודה לשתייה 1 וחצי כוסות מים לערבב (אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים) להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת ובתאבון)(מ ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 3 ק"ג דייסה, לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.)(השדרוג הוא החלפת הבצל בבצל סגול),

לקחת כף וחצי מהתערובת ליצור בכף היד"קערית"מהדייסה למלא מתערובת הזיתים לסגור לכדור בקוטר 5 ס"מ,(כמו קובה)

לצפות בשומשום קלוי,

לחמם שמן,

לטגן עד הזהבה יפה להעביר לנייר סופג ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>